vineri, 17 august 2007

Curs de tehnica fotografica - Avantaj Consulting

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, etc.. pana la prelucrarea ulterioara in Photoshop si chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe Internet. Este recomandat sa detineti un aparat foto profesional sau semiprofesional sau sa aveti in perspectiva achizitionarea unuia.

Este un curs intensiv la absolvirea caruia, in urma examenului primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - specializarea FOTOGRAF / cod COR 313106 (Clasificarea Ocupatiilor din Romania).
Acest curs vine ca urmare a cererii foarte mari (in special din partea cursantilor ce au absolvit deja in cadrul firmei noastre) cu atat mai mult cu cat firma Avantaj Consulting are o experienta indelungata in organizarea cursurilor IT si mai ales a cursurilor de grafica publicitara.
Cursul organizat de Avantaj Consulting reprezinta un concept cu totul nou pentru ca imbina fotografia digitala cu tehnici de ajustare si prelucrare (luminozitate, texturi, cromatica, decupaje, montaje, “trucaje”, contraste, desaturare, fotografie alb-negru, realizare sepia, s.a.) in Photoshop.

Modalitati de lucru: predare teoretica : explicare : exemplificare : analiza. Catre finalul cursurilor se va realiza workshop.

Incepe in data de 3 Septembrie.
Dureaza 6 saptamani.
Costa 450 RON.

Niciun comentariu: