miercuri, 12 septembrie 2007

Regaseste A-ul Adobe

Adobe te provoaca la concurs. Regaseste A-ul Adobe prin fotografiile sau design-ul tau. Arata ca poti redefini A-ul care a facut istorie in industria grafica si castiga una din cele 3 licente puse la bataie de Adobe Romania.
  • Adobe Creative Suite Design Premium
  • Adobe Photoshop CS3
  • Adobe Photoshop Lightroom
Imaginile si ilustratiile castigatoare vor fi folosite in viitoarele materiale promotionale ale Adobe pentru regiunea Europei de Est.

Inscrierea in concurs se poate face intre 1 Septembrie si 25 Septembrie 2007. Accesati pagina de inscriere in concurs pentru a trimite versiunea de dimensiuni reduse a lucrarii dumneavoastra (maximum 10M) in format JPG.

Autorii lucrarilor selectionate vor fi contactati pentru a furniza versiunea de rezolutie mare pentru a putea fi inclusa in materialele promotionale Adobe pentru regiunea Europei de Est.
Fiecare utilizator poate uploada maxim 3 fotografii.
Utilizatorii vor primi un e-mail de notificare pentru aprobarea sau respingerea fotografiilor in maxim 3 zile lucratoare.

Jurizarea va avea loc intre 25 Septembrie si 1 Octombrie, iar premierea lucrarilor castigatoare in cadrul petrecerii revistei Omagiu din data de 17 octombrie 2007.



2 comentarii:

Telefone VoIP spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.

Mingtai Aluminum spunea...

5086 aluminum sheet prices